Centrul de știri
prima pagina > Centrul de știri > știri din industrie

Centrul de știri

Cum sunt frânghiile de ancorare maritime legate de alte echipamente marine?
2023-11-30 09:34:50

1685601561135829.jpg


Ca un fel de echipament marin, frânghiile maritime de ancorare sunt de obicei realizate din fibre sintetice de înaltă rezistență, fire de oțel sau materiale mixte și sunt utilizate pe scară largă în navigația maritimă, acostare, remorcare și alte domenii. În plus, are relevanță pentru multe alte echipamente marine, care vor fi descrise în detaliu mai jos.


Dispozitiv de coborâre a ancorei: Dispozitivul de coborâre a ancorei este un dispozitiv care coboară ancora pe fundul mării pentru a fixa nava atunci când nava este acostată. Dispozitivul de coborâre a ancorei necesită cooperarea cablului. Cablul este responsabil pentru conectarea ancorei la navă și joacă un rol important în ancorare.


Pluta de salvare: Ca echipament de siguranță al navei, pluta de salvare poate efectua salvarea de urgență a navelor și a personalului pe mare. Cablul de pe pluta de salvare poate conecta pluta de salvare și nava, poate împiedica spălarea plutei de salvare de valuri și poate asigura contactul în timp util între echipaj și pluta de salvare.


Unelte de pescuit: uneltele de pescuit sunt un echipament esențial pentru producția de pescuit, iar producția de pescuit este inseparabilă de frânghia de ancorare marină cu trei fire și alte echipamente marine. Bărcile de pescuit trebuie să folosească frânghie marină de ancorare cu 6 fire pentru a conecta flotoarele sau cârligele pentru a asigura rata de succes a prinderii peștilor. În plus, cablul poate fi folosit și ca corp de rezistență pentru echipamentele de traul pentru a ajuta pescarii în îndeplinirea sarcinilor de pescuit.


Geamandura plutitoare: Geamandura plutitoare, cunoscuta si sub numele de geamandura, este folosita in general in navigatie, sondaj hidrologic, meteorologie marina si colectare de date. Cablul de pe plutitor poate fi folosit pentru a fixa geamandura, pentru a se asigura că geamandura poate înregistra cu precizie datele oceanului și poate furniza date utile pentru studiile oceanice ulterioare.


Remorcher: un remorcher este un echipament specializat folosit pentru a tracta nave mari de marfă, tancuri sau alte nave. Remorcherul trebuie să folosească un cablu pentru a conecta remorcherul și vasul remorcat pentru a asigura siguranța în timpul procesului de remorcare.


Sonda de adâncime: Sonda de adâncime este un dispozitiv folosit pentru a măsura adâncimea oceanului. Rolul cablului de pe sonda este similar cu cel de pe flotor, folosit pentru fixarea instrumentului si asigurarea unei masurari precise.


În general, cablurile marine sunt strâns legate și importante de alte echipamente marine. Diferitele domenii de aplicare ale acestor echipamente marine necesită materiale și dimensiuni adecvate pentru cabluri pentru a asigura o utilizare sigură și normală.


CONTACT INFORMATII

  • Abordare:

    No.8 Chengnan road, parcul industrial chengnan, județul Baoying, Jiangsu China

  • E-mail:

    E-mail1:vanzer@xcrope.com  Vanzer Tao
    E-mail2:sales@xcrope.com    Wang Peng
    E-mail3:grace@xcrope.com    Grace Li
    E-mail4:info@xcrope.com       David Cheng

  • Telefon companie:

    +86-514-88253368

  • Departamentul de vanzari in strainatate:

    +86-514-88302931

HARTA SITE-ULUI

facebook2.png google-plus-square.png Twitter.png

Drepturi de autor de © Jiangsu Xiangchuan Rope Technology Co., Ltd. | Toate drepturile rezervate

HARTA SITE-ULUI

Produs de Yicheng Network