Profilul Companiei
prima pagina > despre noi > Despre noi

Profilul Companiei

Jiangsu Xiangchuan Rope Technology Co., Ltd. este situat în Parcul Industrial Chengnan, județul Baoying, orașul Yangzhou, provincia Jiangsu. Compania acoperă o suprafață de 38.000 de metri pătrați, o suprafață de construcție de 18.000 de metri pătrați și aproape 150 de angajați. Are peste 100 de seturi de echipamente complet automatizate și mecanizate pentru fabricarea frânghiei. A introdus tehnologia japoneză și a dezvoltat o nouă linie de producție de împletitură cu frânghie cu două straturi (obținută de Ministerul Științei și Tehnologiei în 2006. Certificat de proiect Xinghuo, certificat de produs de înaltă tehnologie Jiangsu), la nivelul avansat al industriei, este unul a întreprinderilor puternice de producție de frânghii din fibre chimice din țară.

Compania a trecut de certificarea sistemului de calitate standard internațional ISO9001 și a obținut succesiv aprobarea de tip a societății de clasificare din China (CCS), Statele Unite (ABS), Franța (BV), Japonia (NK), Rusia (RS) și a obținut certificatul de produse maritime din Germania (DNV-GL), Marea Britanie (LR), Italia (RINA), Coreea de Sud (KR) și alte 9 societăți internaționale de clasificare autorizate. Marca comercială a produsului de întreprindere "XIANGCHUAN" funii de marcă include produse din seria polipropilenă, produse din seria nailon multifilament (nailon), produse din seria poliester. De asemenea, compania a dezvoltat în mod independent frânghii din polietilenă cu greutate moleculară ultra-înaltă, frânghii monofilament de nailon (cunoscute în mod obișnuit ca frânghii atlas), frânghii mixte de înaltă rezistență, frânghii compozite, etc. structura împletită a frânghiei are trei fire, patru fire, șase șuvițe, opt șuvițe, douăsprezece șuvițe, împletitură dublu-strat etc., iar intervalul de diametre de 4 mm-150 mm este pentru clienți să aleagă; producție simultană Rețele diverse (plasă de siguranță, plasă de pasare, plasă antivânt, plasă de acoperire), produse din seria de împrăștiere. Produsele sale sunt favorizate în rândul utilizatorilor din construcțiile navale, transportul oceanic, operațiunile offshore, salvarea, explorarea petrolului, platformele, industria militară de apărare națională și manipularea portului la Autoritatea Portuară. Cablul marca „XIANGCHUAN” a devenit un brand de încredere pentru utilizatori.

Aderarea la strategia de brand este tema eternă a întreprinderii; aderarea la inovația tehnologică este forța motrice inepuizabilă pentru dezvoltarea întreprinderii. Compania are o forță tehnică puternică și dezvoltă în mod activ produse de înaltă tehnologie. În prezent avem un total de 16 brevete de invenție și brevete de modele de utilitate. A aplicat pentru un proiect Spark Program al Ministerului Științei și Tehnologiei, un proiect de produse de înaltă tehnologie din provincia Jiangsu și un proiect Torch Program din provincia Jiangsu. Și a înființat un centru tehnologic de cercetare și dezvoltare a frânghiei din fibre chimice, a făcut contribuțiile datorate la dezvoltarea industriei construcțiilor navale și a transportului oceanic din China.


*temă:
Nume:
Telefon:
*Poștă:
abordare:
*conţinut:
*Cod de verificare:

CONTACT INFORMATII

 • Abordare:

  No.8 Chengnan road, parcul industrial chengnan, județul Baoying, Jiangsu China

 • E-mail:

  E-mail1:vanzer@xcrope.com  Vanzer Tao
  E-mail2:sales@xcrope.com    Wang Peng
  E-mail3:grace@xcrope.com    Grace Li
  E-mail4:info@xcrope.com       David Cheng

 • Telefon companie:

  +86-514-88253368

 • Departamentul de vanzari in strainatate:

  +86-514-88302931

HARTA SITE-ULUI

facebook2.png google-plus-square.png Twitter.png

Drepturi de autor de © Jiangsu Xiangchuan Rope Technology Co., Ltd. | Toate drepturile rezervate

HARTA SITE-ULUI

Produs de Yicheng Network