Centrul de știri
prima pagina > Centrul de știri > știri din industrie

Centrul de știri

Cum să preveniți pericolele atunci când utilizați funia de troliu?
2023-11-30 10:33:53

Rope And Cable Manufacturers


Când utilizați frânghii, pentru a asigura siguranța personală și utilizarea eficientă a frânghiei de troliu, trebuie să acordați atenție următoarelor puncte pentru a preveni pericolele:


Alegeți frânghia potrivită: alegeți materialul și diametrul frânghiei potrivite în funcție de diferitele medii de utilizare și cerințe de încărcare. De obicei, materialele de frânghie includ frânghii de sârmă de oțel, frânghii din fibre sintetice, frânghii din plastic, etc. frânghiile sintetice de troliu din diferite materiale și diametre au capacități portante diferite, iar selecția ar trebui determinată în funcție de situația reală.


Verificați starea frânghiei: înainte de a utiliza frânghia sau înainte de fiecare utilizare, frânghia trebuie inspectată complet. Verificați suprafața cablului pentru uzură, deformare, fisuri sau coroziune. Dacă există vreo anomalie, înlocuiți imediat frânghia. În același timp, verificați dacă capetele cablurilor sunt bine conectate pentru a vă asigura că punctele portante ale cablurilor sunt într-o stare fiabilă.


Purtați corect echipament de protecție: Când utilizați Frânghie de remorcare Uhmwpe cu 12 fire pentru nave pentru operațiuni la altitudine mare sau alte operațiuni periculoase, trebuie să purtați echipament de protecție adecvat. Include căști de protecție, centuri de siguranță, chingi etc. pentru a oferi protecție și fixare suplimentară pentru a preveni căderile accidentale sau alte răni.


Utilizați corect frânghiile: Când utilizați frânghii, utilizați-le corect și respectați reglementările și cerințele relevante. Evitați supratensionarea cablului peste capacitatea sa de transport. Când fixați mediul, trebuie să alegeți un punct de fixare potrivit și să vă asigurați că frânghia este izolată de alte obiecte ascuțite sau margini ascuțite pentru a evita zgârierea frânghiei.

5. Întrețineți corect cablurile: întrețineți și reparați în mod regulat cablurile pentru a vă asigura că sunt în stare bună de funcționare. Curățați praful, uleiul și alte resturi de pe suprafața cablului și asigurați o lubrifiere adecvată pentru a prelungi durata de viață a cablului.


6. Depozitarea corectă a frânghiilor: Când frânghiile nu sunt utilizate temporar, acestea trebuie depozitate corespunzător pentru a evita umezeala prelungită, expunerea sau presiunea fizică pentru a evita afectarea rezistenței și a duratei de viață a frânghiilor.


7. Pregătiți personalul: Înainte de a utiliza frânghii, personalul relevant ar trebui să fie instruit pentru a-și îmbunătăți abilitățile de operare și conștientizarea siguranței frânghiilor pentru a reduce riscul de accidente cauzate de operarea necorespunzătoare.


8. Respectați cu strictețe procedurile de operare: Dezvoltați și respectați procedurile de operare stricte pentru utilizarea cablurilor, clarificați cerințele de operare și măsurile de siguranță. În timpul funcționării, personalul trebuie să țină cont de cerințele procedurilor și să le implementeze corect.


9. Întreținere și inspecție regulată: Întreținere și inspecție regulată a cablurilor în uz, inclusiv inspecția aspectului, inspecția deteriorării interne etc. Dacă există vreo problemă cu cablul, reparați-l sau înlocuiți-l la timp pentru a evita accidentele.


10. Acordați atenție factorilor de mediu: Când utilizați frânghii, acordați o atenție deosebită schimbărilor din mediul înconjurător. Factori precum vremea rea și deformarea solului pot afecta utilizarea în siguranță a frânghiilor. Când apar aceste situații, încetați să mai folosiți frânghia imediat și luați măsurile adecvate pentru a asigura siguranța.


Pe scurt, atunci când utilizați frânghii, a fi pe deplin pregătit și a respecta reglementările relevante, menținerea frânghiilor în bună stare, exploatarea lor corectă și îmbunătățirea gradului de conștientizare a lucrătorilor în materie de siguranță sunt cheile pentru prevenirea pericolelor în timpul utilizării frânghiilor.



CONTACT INFORMATII

  • Abordare:

    No.8 Chengnan road, parcul industrial chengnan, județul Baoying, Jiangsu China

  • E-mail:

    E-mail1:vanzer@xcrope.com  Vanzer Tao
    E-mail2:sales@xcrope.com    Wang Peng
    E-mail3:grace@xcrope.com    Grace Li
    E-mail4:info@xcrope.com       David Cheng

  • Telefon companie:

    +86-514-88253368

  • Departamentul de vanzari in strainatate:

    +86-514-88302931

HARTA SITE-ULUI

facebook2.png google-plus-square.png Twitter.png

Drepturi de autor de © Jiangsu Xiangchuan Rope Technology Co., Ltd. | Toate drepturile rezervate

HARTA SITE-ULUI

Produs de Yicheng Network