Centrul de știri
prima pagina > Centrul de știri > știri din industrie

Centrul de știri

Care sunt principalele utilizări ale cablurilor din fibre rezistente la foc?
2023-11-30 10:04:43

Coarda din fibre refractare se referă la un produs din fibre refractare în formă de frânghie țesut cu fibre ca materie primă. În funcție de diferite condiții de utilizare, pot fi utilizate două metode pentru a țese frânghiile: o metodă este de a folosi benzi de pâslă (pătură) din fibră de silicat de aluminiu ca material de bază, iar fibrele anorganice externe sunt răsucite în sârmă de oțel inoxidabil sau grilă de nichel și căldură. sârmă de oțel aliată rezistentă și rezistentă la coroziune. , țesut cu o mașină de tricotat, astfel încât produsul să aibă o anumită rezistență la tracțiune. O altă metodă este să folosiți fibre de silicat de aluminiu și să adăugați 15%-20% fibre organice, să o învârți direct în mătase și apoi să o țeseți într-o frânghie din fibre rezistente la foc. , este o frânghie ușoară (neîntărită) care nu poate suporta sarcina.


În funcție de diferite condiții de utilizare, pot fi utilizate două metode pentru a țese frânghiile: o metodă este de a folosi benzi de pâslă (pătură) din fibră de silicat de aluminiu ca material de bază, iar fibrele anorganice externe sunt răsucite în sârmă de oțel inoxidabil sau grilă de nichel și căldură. sârmă de oțel aliată rezistentă și rezistentă la coroziune. , țesut cu o mașină de tricotat, astfel încât produsul să aibă o anumită rezistență la tracțiune. O altă metodă este să folosiți fibre de silicat de aluminiu și să adăugați 15%-20% fibre organice, să o învârți direct în mătase și apoi să o țeseți într-o frânghie din fibre rezistente la foc. , este o frânghie ușoară (neîntărită) care nu poate suporta sarcina.


Corzile din fibre rezistente la foc sunt utilizate în principal ca materiale de etanșare la temperaturi înalte și sunt utilizate pe scară largă pentru a înlocui cablurile de azbest pentru a preveni poluarea mediului. China este utilizată pe scară largă în supapele de aer cald în furnal. Corzile din fibre refractare pot fi, de asemenea, țesute în plase, cârpe și alte produse cu specificații diferite pentru a fi utilizate ca materiale de filtrare la temperatură înaltă, materiale de izolare electrică, acoperiri rezistente la temperaturi înalte, perdele rezistente la foc și straturi de izolație pentru cuptor.


CONTACT INFORMATII

  • Abordare:

    No.8 Chengnan road, parcul industrial chengnan, județul Baoying, Jiangsu China

  • E-mail:

    E-mail1:vanzer@xcrope.com  Vanzer Tao
    E-mail2:sales@xcrope.com    Wang Peng
    E-mail3:grace@xcrope.com    Grace Li
    E-mail4:info@xcrope.com       David Cheng

  • Telefon companie:

    +86-514-88253368

  • Departamentul de vanzari in strainatate:

    +86-514-88302931

HARTA SITE-ULUI

facebook2.png google-plus-square.png Twitter.png

Drepturi de autor de © Jiangsu Xiangchuan Rope Technology Co., Ltd. | Toate drepturile rezervate

HARTA SITE-ULUI

Produs de Yicheng Network