Centrul de știri
prima pagina > Centrul de știri > știri din industrie

Centrul de știri

La ce ar trebui să fim atenți când folosim frânghie albă maro?
2023-11-30 11:02:59

Coarda albă maro este utilizată în general pentru ridicarea componentelor ușoare și ca frânghii de vânt și frânghii de alunecare cu puțină solicitare.


Coarda albă maro este făcută din fibre de sisal răsucite în fire, firele sunt răsucite în fire, iar apoi firele sunt răsucite în funii. Coarda albă maro are în general trei fire, patru fire și nouă fire. Există, de asemenea, diferențe între scufundat în ulei și fără scufundare în ulei. Coarda de palmier albă îmbibată cu ulei nu se putrezește ușor, dar materialul devine tare și greu de îndoit, iar rezistența sa este cu 10% până la 20% mai mică decât cea a frânghiei care nu este îmbibată cu ulei. Prin urmare, este rar folosit în operațiunile de ridicare. Coarda de palmier albă neimpregnată cu ulei are elasticitate și rezistență bună în stare uscată, dar este ușor să putrezească atunci când se udă, astfel încât durata sa de viață este scurtă.



Când utilizați frânghie albă maro, ar trebui să acordați atenție:


(1) Când frânghia alb-maro este înfilată în jurul scripetelui, diametrul scripetelui ar trebui să fie mai mare de 10 ori diametrul frânghiei.


(2) Când se folosește frânghia albă maro laminată, rola de frânghie trebuie așezată plat pe pământ, așezați partea cu capătul frânghiei dedesubt, trageți capătul frânghiei din rolă și apoi tăiați-o în funcție de lungimea necesară . Înainte de tăiere, frânghiile albe și maro de pe ambele părți ale deschiderii de tăiere trebuie legate strâns cu sârmă subțire de fier sau funie de cânepă pentru a preveni slăbirea capetelor de cablu după tăiere.


(3) Dacă frânghia alb-maro se îndoiește în timpul utilizării, încercați să o îndreptați, altfel frânghia se va rupe cu ușurință când este întinsă. Funia albă și maro cu noduri nu trebuie să treacă prin locuri înguste, cum ar fi scripetele, pentru a preveni ca frânghia să fie supusă unei presiuni suplimentare și să-i reducă rezistența.


(4) Coarda albă maro trebuie plasată într-un loc uscat și bine ventilat pentru a evita putrezirea și nu trebuie să fie în contact cu vopsea, acid, alcali și alte substanțe chimice pentru a preveni coroziunea.


(5) Atunci când utilizați o frânghie alb-maro, încercați să evitați tragerea acesteia pe componente aspre sau pe sol. Când legați componente cu margini ascuțite, acestea trebuie căptușite cu saci, scânduri de lemn etc.


CONTACT INFORMATII

  • Abordare:

    No.8 Chengnan road, parcul industrial chengnan, județul Baoying, Jiangsu China

  • E-mail:

    E-mail1:vanzer@xcrope.com  Vanzer Tao
    E-mail2:sales@xcrope.com    Wang Peng
    E-mail3:grace@xcrope.com    Grace Li
    E-mail4:info@xcrope.com       David Cheng

  • Telefon companie:

    +86-514-88253368

  • Departamentul de vanzari in strainatate:

    +86-514-88302931

HARTA SITE-ULUI

facebook2.png google-plus-square.png Twitter.png

Drepturi de autor de © Jiangsu Xiangchuan Rope Technology Co., Ltd. | Toate drepturile rezervate

HARTA SITE-ULUI

Produs de Yicheng Network