Centrul de știri
prima pagina > Centrul de știri > știri din industrie

Centrul de știri

Cum ar trebui să folosim corect cablurile?
2023-11-30 10:34:54

Faceți cunoștință cu sarcina de rupere mică (MBL)


MBL este performanța cheie a navei. Lungimea cablului trebuie să respecte standardele de proiectare ale navei.


Utilizați cabluri în condiții bune:


Punctul de topire al cablului este scăzut, astfel încât frânghia de ancorare a navei nu poate fi utilizată într-un mediu cu o temperatură peste 70°C.


Alegeți diametrul corespunzător al cablului în funcție de cerințele de sarcină.


Lungimea recomandată a cablului de ancorare este de 220.300 de metri sau conform cerințelor clientului.


Evitați supraîncărcarea


Cablul nu trebuie folosit prea aproape de capacitatea sa mare, deoarece cantitatea mare de energie acumulată va determina degradarea cablului. O atenție deosebită trebuie acordată fenomenelor de târăre, cum ar fi atunci când cablul devine rigid și cablul devine dificil de separat.


Evitați creșterea temperaturii frânghiei prea repede


Pentru a evita creșterea rapidă a temperaturii în anumite părți ale frânghiei, nu lăsați cablul de rezervă să se frece de cablu.


Precauții pentru utilizarea troliului


A. Îngrijire suplimentară: Acoperiți suprafețele metalice (în special pene) cu îmbrăcăminte de microdermabraziune PES pentru a proteja mai bine împotriva uzurii.


b. Desfășurați bobina: bobina trebuie să se poată roti liber (vertical sau orizontal) și să dezlege funia. Înfășurați cu grijă frânghia în jurul butoiului de depozitare folosind un dispozitiv adecvat. Utilizați o tensiune de referință mică, dar acordați atenție nivelurilor de tensiune și viteză pentru a evita generarea prea multă căldură din cauza frecării/uzurii. O rolă trebuie să fie cât mai strânsă și sigură posibil pentru a evita alunecarea rolului de pe partea superioară a bobinei.


c. Desfășurarea de pe tambur: Tamburul trebuie să se poată roti liber (vertical sau orizontal) și să se desfășoare frânghia din partea superioară a tamburului. Un strat trebuie să fie cât mai aproape de rană. Următorul strat ar trebui să fie stivuit deasupra stratului anterior într-o vale sau în cruce. Nu adăugați un alt strat deasupra stratului anterior.


d. Stare extrem de proastă a tamburului (semne de rugină, suprafețe ascuțite), ducând la uzura extremă a cablului. Suprafețele aspre pot deteriora învelișul frânghiei.


Suprafața troliului trebuie să fie curată și netedă, în caz contrar ar trebui să fie lustruită și vopsită.


Temperatura ambiantă în zonele de depozitare sau de lucru nu trebuie să depășească 70˚C.


Când cablul este tensionat, stați departe de zona de rebound, așa cum se arată în imaginea de mai jos. Răspunsul la rebound al cablului este foarte mic și foarte limitat, aproape neglijabil, dar este benefic pentru personal să se familiarizeze cu proprietățile cablurilor sintetice.


Nu este permisă răsucirea severă a frânghiei. Patru ture la fiecare trei picioare (sau un metru) vor duce la o reducere a rezistenței cu 10% până la 30%.


Evitați nodurile cu orice preț. Ele pot reduce rezistența firului cu 50%.


Evitați încărcările de șoc (utilizați întotdeauna coada de ancorare). Ori de câte ori frânghia intră în contact cu suprafețe metalice (burghii, bolarde, pene etc.), utilizați scule anti-uzură indiferent de starea echipamentului.


Întoarceți firul de acostare la fiecare șase luni (trageți partea din spate a firului în față sau invers) pentru a răspândi uzura și a prelungi durata de viață a acestuia.


CONTACT INFORMATII

  • Abordare:

    No.8 Chengnan road, parcul industrial chengnan, județul Baoying, Jiangsu China

  • E-mail:

    E-mail1:vanzer@xcrope.com  Vanzer Tao
    E-mail2:sales@xcrope.com    Wang Peng
    E-mail3:grace@xcrope.com    Grace Li
    E-mail4:info@xcrope.com       David Cheng

  • Telefon companie:

    +86-514-88253368

  • Departamentul de vanzari in strainatate:

    +86-514-88302931

HARTA SITE-ULUI

facebook2.png google-plus-square.png Twitter.png

Drepturi de autor de © Jiangsu Xiangchuan Rope Technology Co., Ltd. | Toate drepturile rezervate

HARTA SITE-ULUI

Produs de Yicheng Network