Centrul de știri
prima pagina > Centrul de știri > știri din industrie

Centrul de știri

Care sunt avantajele folosirii frânghiilor marine?
2023-11-30 10:53:07

Cablurile marine sunt puternice, rezistente la uzură, durabile, nu sunt predispuse la mucegai, rezistente la acizi și alcaline, simple și ușoare. Instrucțiuni de utilizare a cablurilor marine: De fiecare dată când se utilizează un cod de siguranță, trebuie efectuată o inspecție vizuală și trebuie respectată cu atenție în timpul utilizării. De asemenea, este necesar să îl testați o dată la șase luni până la un an pentru a vă asigura că componentele principale nu sunt deteriorate.


Pe lângă greutatea specifică ușoară, rezistența ridicată și rezistența bună la impact și abraziune, cablurile marine au, de asemenea, avantajele rezistenței la coroziune, rezistenței la mucegai și rezistenței la insecte. De exemplu, rezistența și rezistența la uzură a cablurilor de nailon sunt de câteva ori mai mari decât cele ale cablurilor de cânepă și bumbac. Greutatea specifică a cablurilor acrilice este mai mică decât apa și poate pluti pe apă, făcându-l ușor și sigur de operat. Corzile din fibre chimice sunt împărțite în trei sau mai multe cabluri și opt sau mai multe fire în funcție de structura de procesare. Diametrul a 3 frânghii este de obicei 4 ~ 50, iar diametrul a 8 frânghii este de obicei 35 ~ 120. Pe lângă cablurile pentru nave, frânghiile din fibre chimice sunt utilizate pe scară largă în transporturi, industrie, minerit, sport, pescuit etc.


Coarda de nailon este un produs din fibre realizate din felii de nailon. Deoarece costul de producție al acestui tip de frânghie este relativ scăzut, prețul de pe piață este, de asemenea, relativ scăzut, astfel încât poate fi utilizat pe scară largă. În plus, caracteristicile frânghiei de nailon sunt relativ rezistente la căldură și rezistente la uzură, deci este cea mai potrivită pentru frânghiile de siguranță utilizate în operațiuni la mare altitudine. În plus, multe frânghii de tragere utilizate la pornirea mecanică, precum și frânghiile de îmbarcare, frânghiile de tracțiune etc. sunt toate realizate din acest tip de frânghie de nailon.


Pentru frânghia anterioară de nailon, deoarece era prea elastică, era extrem de incomod în timpul utilizării și a devenit un punct mort major. Cu toate acestea, frânghiile de nailon de astăzi pot evita dezavantajele în timpul producției și oferă oamenilor noi frânghii de nailon prin noi metode de împletire. Această frânghie din nailon împletită a devenit evident un instrument ideal pentru alpinism. Acest tip de frânghie poate evita multe dintre dezavantajele frânghiilor anterioare din nailon, cum ar fi faptul că este groasă, dură, are prea multă frecare și este prea elastică. Poate depăși neajunsurile și poate deveni un instrument de frânghie de siguranță de înaltă calitate.


CONTACT INFORMATII

  • Abordare:

    No.8 Chengnan road, parcul industrial chengnan, județul Baoying, Jiangsu China

  • E-mail:

    E-mail1:vanzer@xcrope.com  Vanzer Tao
    E-mail2:sales@xcrope.com    Wang Peng
    E-mail3:grace@xcrope.com    Grace Li
    E-mail4:info@xcrope.com       David Cheng

  • Telefon companie:

    +86-514-88253368

  • Departamentul de vanzari in strainatate:

    +86-514-88302931

HARTA SITE-ULUI

facebook2.png google-plus-square.png Twitter.png

Drepturi de autor de © Jiangsu Xiangchuan Rope Technology Co., Ltd. | Toate drepturile rezervate

HARTA SITE-ULUI

Produs de Yicheng Network