Centrul de știri
prima pagina > Centrul de știri > știri din industrie

Centrul de știri

Cât de stabilă este frânghia din nailon cu opt fire?
2023-11-30 11:01:09

Deși frânghia din nailon cu opt fire este bună, ar trebui folosită cu anumite grade. Gradul aici se referă la domeniul de aplicare al frânghiei de nailon. Utilizatorii nu pot folosi frânghii de nailon în diverse domenii doar pentru că sunt dure și dure.


După ce a fost fiert în apă la temperatură ridicată, frânghia de nailon va produce substanțe toxice pentru sănătatea umană, cum ar fi dimetanul și alte toxine. Toxinele se vor infiltra în apa clocotită și în găluște de orez. Persoanele care consumă găluște de orez contaminate cu toxine vor suferi de greață și disconfort la stomac în cazurile ușoare, până la amețeli, vărsături, dureri abdominale, diaree și alte simptome în cazurile severe. Prin urmare, frânghia de nailon nu poate fi folosită pentru a împacheta alimentele care trebuie încălzite.


Întreținerea frânghiilor marine și întreținerea în timpul utilizării Există mai multe comportamente dăunătoare frânghiilor:


Nu poate fi expus la soare (frica de căldură), coroziune acidă (alcali), sau pus în portbagajul unei mașini și tras în jur etc.


Curățarea frânghiei:


Se poate spala cu apa curata (detergent neutru sau special) si apoi se intinde plat pe pamant pentru a se usuca la umbra; evitați să fiți lovit de obiecte dure în timpul utilizării; deși călcarea pe el nu va cauza deteriorarea frânghiei, trebuie evitată. Principalele soiuri de nailon sunt nailon 6 și nailon 66, care ocupă o anumită poziție dominantă, urmate de nailon 11, nailon 12, nailon 610, nailon 612, nailon 1010, nailon 46, nailon 7, nailon 9, nailon 13 și noi. Varietățile includ nailon 6I, nailon 9T și nailon special MXD6 (rășină de barieră). Există multe varietăți modificate de nailon, cum ar fi nailon armat, nailon turnat monomer (nailon MC), nailon prin turnare prin injecție cu reacție (RIM), nailon aromat, nailon transparent, nailon cu impact ridicat (super dur), nailon galvanizat, nailon conductor, flacără. nailon retardant, nailon și alte amestecuri și aliaje de polimeri etc., îndeplinesc diferite cerințe speciale și sunt utilizate în mod obișnuit ca înlocuitori pentru materialele tradiționale, cum ar fi metalul și lemnul. Consumabile, ca diverse materiale structurale.


Nailonul este un material plastic de inginerie important, iar producția sa ocupă primul loc printre cele cinci materiale plastice de inginerie generală majore.


Poliamida este cunoscută în mod obișnuit ca nailon (Nylon), iar numele său în engleză este Poliamidă (denumită PA). Este denumirea generală pentru rășinile termoplastice cu grupări amidice repetate - [NHCO] - pe lanțul principal al moleculelor. Conține PA alifatic, PA alifatic-aromatic și PA aromatic. Printre acestea, PA alifatic are multe varietăți, producție mare și este utilizat pe scară largă. Numele său este determinat de numărul specific de atomi de carbon ai monomerului sintetic.


Performanță: Nailonul este o rășină cristalină translucidă unghiulară durabilă sau alb lăptos. Ca plastic de inginerie, greutatea moleculară a nailonului este de obicei 15.000-30.000. Nailonul are rezistență mecanică ridicată, punct de înmuiere ridicat, rezistență la căldură, coeficient scăzut de frecare și rezistență la uzură. Proprietăți auto-lubrifiante, de absorbție a șocurilor și de atenuare a sunetului, rezistență la ulei, rezistență la acizi slabi, rezistență la alcali și solvenți obișnuiți, izolație electrică bună, auto-stingere, non-toxică, inodoră, rezistență bună la intemperii, vopsire slabă. Dezavantajul este că are o absorbție mare de apă, ceea ce afectează stabilitatea dimensională și proprietățile electrice. Întărirea cu fibre poate reduce rata de absorbție a apei a rășinii, permițându-i să funcționeze la temperaturi ridicate și umiditate ridicată. Nailonul are o afinitate foarte bună cu fibra de sticlă.


Dintre nailon, nailonul 66 are duritate și rigiditate mai mare, dar duritate mai mică. Diverse nailonuri sunt sortate în funcție de duritate: PA66<PA66/6<PA6<PA610<PA11<PA12.


Inflamabilitatea nailonului este UL94v-2, indicele de oxigen este de 24-28, temperatura de descompunere a nailonului este >299°C, iar arderea spontană va avea loc la 449~499°C.


Nailonul are o fluiditate bună la topire, astfel încât grosimea peretelui produsului poate fi de până la 1 mm.


CONTACT INFORMATII

  • Abordare:

    No.8 Chengnan road, parcul industrial chengnan, județul Baoying, Jiangsu China

  • E-mail:

    E-mail1:vanzer@xcrope.com  Vanzer Tao
    E-mail2:sales@xcrope.com    Wang Peng
    E-mail3:grace@xcrope.com    Grace Li
    E-mail4:info@xcrope.com       David Cheng

  • Telefon companie:

    +86-514-88253368

  • Departamentul de vanzari in strainatate:

    +86-514-88302931

HARTA SITE-ULUI

facebook2.png google-plus-square.png Twitter.png

Drepturi de autor de © Jiangsu Xiangchuan Rope Technology Co., Ltd. | Toate drepturile rezervate

HARTA SITE-ULUI

Produs de Yicheng Network