Centrul de știri
prima pagina > Centrul de știri > știri din industrie

Centrul de știri

Care este istoricul și utilizarea cablurilor?
2023-11-30 11:03:28

Cablurile au proprietăți precum rezistența la tracțiune, rezistența la impact, rezistența la abraziune, flexibilitatea, ușurința și moliciunea și sunt folosite pentru a lega frânghiile cu mai multe fire de nave. Este necesar să aibă proprietăți precum rezistența la tracțiune, rezistența la impact, rezistența la uzură, flexibilitatea, ușurința și moliciunea.


Cel mai vechi cablu de fier a fost inventat de W. Albert, un oficial minier saxon, între 1831 și 1834. A fost folosit pentru transportul și ridicarea în mine. Era mai puternică decât cânepa, așa că a devenit rapid popular în mine; iar în 1839 introdus în Marea Britanie de L. Gordon în 1998.


În trecut, frânghiile de oțel, de cânepă sau de bumbac erau folosite în mod obișnuit; după apariția fibrelor sintetice, acestea sunt în mare parte fabricate din nailon, polipropilenă, vinylon, poliester etc. Pe lângă greutatea specifică ușoară, rezistență ridicată, rezistență bună la impact și rezistență la abraziune, cablurile din fibre sintetice au avantajele rezistenței la coroziune, mucegaiului. rezistență și rezistență la insecte. De exemplu, rezistența și rezistența la abraziune a cablurilor de nailon sunt de câteva ori mai mari decât cele ale cablurilor de cânepă și bumbac. Greutatea specifică a cablurilor din polipropilenă este mai mică decât apa, astfel încât acestea pot pluti pe apă și sunt ușor de operat.


În funcție de structura de procesare, cablurile din fibre chimice sunt împărțite în două categorii: cabluri răsucite cu 3 fire, cu mai multe fire și cabluri împletite cu 8 fire, cu mai multe fire. Diametrul general al cablurilor cu 3 fire este de 4 până la 50 mm, iar diametrul general al cablurilor cu 8 fire este de 35 până la 120 mm. Pe lângă faptul că sunt folosite pentru acostarea navelor, cablurile din fibră chimică sunt utilizate pe scară largă în transporturi, industrie, minerit, sport și pescuit. În funcție de nevoile aplicațiilor speciale, materialele metalice pot fi țesute și în miezul cablului.


CONTACT INFORMATII

  • Abordare:

    No.8 Chengnan road, parcul industrial chengnan, județul Baoying, Jiangsu China

  • E-mail:

    E-mail1:vanzer@xcrope.com  Vanzer Tao
    E-mail2:sales@xcrope.com    Wang Peng
    E-mail3:grace@xcrope.com    Grace Li
    E-mail4:info@xcrope.com       David Cheng

  • Telefon companie:

    +86-514-88253368

  • Departamentul de vanzari in strainatate:

    +86-514-88302931

HARTA SITE-ULUI

facebook2.png google-plus-square.png Twitter.png

Drepturi de autor de © Jiangsu Xiangchuan Rope Technology Co., Ltd. | Toate drepturile rezervate

HARTA SITE-ULUI

Produs de Yicheng Network