Centrul de știri
prima pagina > Centrul de știri > știri din industrie

Centrul de știri

Cum să folosiți corect frânghiile de navă?
2023-11-30 10:22:36

Înainte de utilizare, primul mate (arc) sau al doilea (poziție de trecere) trebuie să verifice cu atenție integritatea cablului. Dacă există o uzură excesivă sau un număr mare de capete sparte într-o anumită parte a cablului, înlocuiți cablul la timp. Încercați să nu îl lăsați să se deterioreze dacă nu aveți timp să îl înlocuiți. Acest cablu rezistă la prea multă tensiune pentru a preveni ruperea bruscă.


Ghidul trebuie să fie familiarizat cu tipul și caracteristicile cablului pe care îl vor opera și să efectueze operațiuni specifice. De exemplu, un cablu din fibră artificială nu va scoate un sunet înainte de a se rupe și nu vor exista semne care să poată fi văzute intuitiv. Dacă faceți acest lucru, atunci când cablul este solicitat, este necesar să înțelegeți forța maximă de tragere a cablului pentru a preveni ruperea bruscă.


Marinarii și ofițerii care transportă barca trebuie să poarte căști de protecție, mănuși, pantofi de siguranță și salopete. Este absolut interzis să „purtați papuci, pantaloni scurți mari și să purtați cu mâinile goale”. Mulți colegi individuali și marinari ai bărcilor mici nu acordă atenție să se protejeze. Odată ce are loc un accident și cablul se rupe, asupra capului cablului rupt acționează o forță uriașă de rupere a cablului. Viteza este atât de mare încât îți amenință viața.


Capul (prora) și al doilea ofițer (pupa) ar trebui să acorde atenție tehnicilor lor atunci când operează telecabina. Practica a dovedit că ruperea cablului se datorează în principal sarcinii continue de impact. Din acest motiv, personalul care operează telecabina trebuie să fie calificat în exploatare pentru a minimiza sarcina de impact asupra cablului și pentru a reduce ruperea cablului din acest motiv.


Ghidul trebuie să fie familiarizat cu gesturile și limbajul semnelor implicate în funcționarea ghidului, cum ar fi: eliberarea, retragerea, oprirea, frânarea etc.


Cerințe de poziționare: Poziția persoanei care transportă cablul și zona de operare a cablului extern; niciun personal nu are voie să stea în bucla de frânghie; niciun personal nu are voie să stea în „zona de rebound” a cablului.


Pentru a rezuma operarea cu frânghia navei într-o singură propoziție, membrii echipajului cu bune abilități de navigare cu barca, într-un mediu de lucru sigur, aleg frânghii sigure, folosesc echipamente mecanice sigure și utilizează proceduri de operare sigure pentru a lega în siguranță nava de doc.


CONTACT INFORMATII

  • Abordare:

    No.8 Chengnan road, parcul industrial chengnan, județul Baoying, Jiangsu China

  • E-mail:

    E-mail1:vanzer@xcrope.com  Vanzer Tao
    E-mail2:sales@xcrope.com    Wang Peng
    E-mail3:grace@xcrope.com    Grace Li
    E-mail4:info@xcrope.com       David Cheng

  • Telefon companie:

    +86-514-88253368

  • Departamentul de vanzari in strainatate:

    +86-514-88302931

HARTA SITE-ULUI

facebook2.png google-plus-square.png Twitter.png

Drepturi de autor de © Jiangsu Xiangchuan Rope Technology Co., Ltd. | Toate drepturile rezervate

HARTA SITE-ULUI

Produs de Yicheng Network