Centrul de știri
prima pagina > Centrul de știri > știri din industrie

Centrul de știri

Cât de puternic este cablul cu șase fire atunci când este utilizat?
2023-11-30 10:36:48

Cablurile sunt utilizate pe scară largă și, pentru a se adapta la diverse cerințe de ridicare, cablurile au și clasificări relativ clare. Diametrele cablurilor cu un număr diferit de fire variază foarte mult, iar rezistența lor va fi, de asemenea, diferită în timpul lucrărilor de ridicare. În timpul utilizării, acestea nu pot fi utilizate separat sau amestecate.


Cablul cu șase fire poate fixa mai ferm obiectele grele. În timpul procesului de utilizare a cablului, nu trebuie doar să ne amintim să verificăm fermitatea fixării cablului, ci și să ne amintim să dezlegam cablul și să efectuăm lucrările ulterioare.


Cablurile sunt utilizate în principal pentru lucrări de legare și fixare. Când nava este andocată, de multe ori trebuie să folosim cabluri pentru a fixa nava, astfel încât nava să poată andoca pe țărm. Diametrul cablului este mare și nu se va rupe în timpul procesului de fixare. Poate împiedica nava să fie spălată de curenții oceanici, dar atunci când nava navighează, cablurile fixe devin unul dintre factorii care împiedică funcționarea navei. Prin urmare, atunci când fixăm nava, trebuie nu numai să verificăm fermitatea cablurilor, ci și să nu uităm să scoatem cablul.


Conform procesului de țesut, poate fi împărțit în: frânghie cu trei fire, frânghie cu șase fire, frânghie cu opt fire, frânghie cu douăsprezece fire, frânghie cu șaisprezece fire, frânghie cu douăzeci și patru de fire, frânghie împletită cu două straturi, etc.


În funcție de materiile prime, poate fi împărțit în: frânghie cu filament de polipropilenă, frânghie din polipropilenă, frânghie cu filament de poliester, frânghie multifilament de nailon (coarda de nailon), frânghie de vinylon, frânghie de aramidă, frânghie din polietilenă polimerică (Dyneema), frânghie de sisal, frânghie Manila, frânghie cu dungi de tigru etc.


În funcție de utilizare, poate fi împărțit în: cabluri marine, frânghii de alimentare, frânghii artizanale, frânghii industriale, frânghii de incendiu, frânghii militare, frânghii de cățărat, frânghii pentru steag, frânghii de remorcare, frânghii de siguranță, frânghii de tracțiune etc.


CONTACT INFORMATII

  • Abordare:

    No.8 Chengnan road, parcul industrial chengnan, județul Baoying, Jiangsu China

  • E-mail:

    E-mail1:vanzer@xcrope.com  Vanzer Tao
    E-mail2:sales@xcrope.com    Wang Peng
    E-mail3:grace@xcrope.com    Grace Li
    E-mail4:info@xcrope.com       David Cheng

  • Telefon companie:

    +86-514-88253368

  • Departamentul de vanzari in strainatate:

    +86-514-88302931

HARTA SITE-ULUI

facebook2.png google-plus-square.png Twitter.png

Drepturi de autor de © Jiangsu Xiangchuan Rope Technology Co., Ltd. | Toate drepturile rezervate

HARTA SITE-ULUI

Produs de Yicheng Network