Centrul de știri
prima pagina > Centrul de știri > știri din industrie

Centrul de știri

Care sunt principalele clasificări ale corzilor din poliester?
2023-11-30 11:06:12

Coarda din poliester împletită dublă este o frânghie marină comună, proiectată pentru un raport mare rezistență-greutate. Are rezistență ridicată, alungire scăzută, proprietăți excelente la intemperii și este ușor de manevrat. Impletitura cu dublu strat permite miezului interior si stratului exterior sa primeasca o forta uniforma. În plus, materialele și specificațiile funiei sunt diferite în diferite situații, necesitând calcule precise.



Coarda din poliester cu douăsprezece fire îmbunătățește foarte mult performanța, durata de viață și rezistența frânghiei. Coarda împletită cu douăsprezece fire este o frânghie cu forță echilibrată compusă din șase fire la stânga și șase la dreapta. Frânghia cu douăsprezece fire este ușor de atașat și are o bună rezistență la uzură și rezistență.


Utilizarea frânghiei din poliester cu opt fire nu este afectată de condițiile meteorologice, are o rezistență ridicată și este rezistentă la uzură. În comparație cu frânghia de nailon, nu există nicio pierdere de rezistență după înmuiere.


Coarda din poliester cu trei fire este un tip accesibil și comun de frânghie pe piață. Constă din multe filamente răsucite în fire, combinate în șuvițe și în cele din urmă transformate în funii. Coarda cu trei fire este flexibilă de utilizat și ușor de legat.


CONTACT INFORMATII

  • Abordare:

    No.8 Chengnan road, parcul industrial chengnan, județul Baoying, Jiangsu China

  • E-mail:

    E-mail1:vanzer@xcrope.com  Vanzer Tao
    E-mail2:sales@xcrope.com    Wang Peng
    E-mail3:grace@xcrope.com    Grace Li
    E-mail4:info@xcrope.com       David Cheng

  • Telefon companie:

    +86-514-88253368

  • Departamentul de vanzari in strainatate:

    +86-514-88302931

HARTA SITE-ULUI

facebook2.png google-plus-square.png Twitter.png

Drepturi de autor de © Jiangsu Xiangchuan Rope Technology Co., Ltd. | Toate drepturile rezervate

HARTA SITE-ULUI

Produs de Yicheng Network