Centrul de știri
prima pagina > Centrul de știri > știri din industrie

Centrul de știri

Care sunt proprietățile și caracteristicile frânghiei din polipropilenă?
2023-11-30 11:06:55

Uz civil: Poate fi filat pur sau amestecat cu lână, bumbac sau viscoză pentru a realiza diverse materiale vestimentare. Poate fi folosit pentru a tricota diverse produse tricotate, cum ar fi șosete, mănuși, pulovere tricotate, pantaloni tricotate, cârpe de vase, plase de țânțari, pilote, umpluturi termice, scutece etc.


Utilizări industriale: covoare, plase de pescuit, pânză, furtunuri, materiale de armare din beton, țesături industriale, țesături nețesute, etc. Cum ar fi covoare, pânze filtrante industriale, frânghii, plase de pescuit, materiale de întărire a construcțiilor, pături care absorb ulei și țesături decorative , etc. În plus, fibra de film de polipropilenă poate fi utilizată ca materiale de ambalare.



proprietăți chimice


Numele este fibră de polipropilenă. Se topește și se micșorează când este aproape de flacără. Este inflamabil. Arde încet departe de foc și scoate fum negru. Capătul superior al flăcării este galben, iar capătul inferior este albastru. Ea emană miros de petrol. După ardere, cenușa este particule dure, rotunde, galben-maro deschis și se sparg ușor prin răsucirea manuală. .


natura fizica


1. Stare: Suprafața longitudinală a polipropilenei este dreaptă și netedă, iar secțiunea transversală este rotundă.


2. Densitate Avantajul polipropilenei este textura ușoară. Densitatea sa este de numai 0,91 g/cm3, care este cel mai ușor tip de fibră chimică. Prin urmare, polipropilena cu o greutate specială poate obține o suprafață de acoperire mai mare decât alte fibre.


3. Alungire puternică: Polipropilena are rezistență ridicată, alungire lungă, modul inițial ridicat și elasticitate excelentă. Prin urmare, polipropilena are o rezistență bună la uzură. În plus, rezistența la umezeală a polipropilenei este practic egală cu rezistența uscată, deci este un material ideal pentru realizarea plaselor și cablurilor de pescuit.


4. Are o higroscopicitate ușoară și proprietăți de vopsire și o bună reținere a căldurii. Într-adevăr, nu este higroscopic, dar are o capacitate puternică de absorbție și un efect evident de absorbție a umidității și transpirație. Polipropilena are foarte puțină higroscopicitate și într-adevăr nu este higroscopică. Rata de recăpătare a umidității în condiții atmosferice individuale este aproape de zero. . Cu toate acestea, are un efect de absorbție și poate transmite vaporii de apă prin capilarele din țesătură, dar nu are niciun efect de absorbție. Polipropilena are o vopsire slabă și o cromatografie incompletă, dar poate fi compensată prin utilizarea vopsirii lichide.


5. Rezistență la acizi și alcalii: Polipropilena are o rezistență chimică bună. Pe lângă acidul azotic concentrat și soda caustică concentrată, polipropilena are o rezistență excelentă la acizi și alcaline, deci este potrivită pentru utilizare ca materiale de filtrare și materiale de ambalare.


6. Rezistență la lumină, etc. Polipropilena are rezistență slabă la lumină, stabilitate termică slabă, este predispusă la îmbătrânire și nu este rezistentă la călcare. Cu toate acestea, performanța sa anti-îmbătrânire poate fi îmbunătățită prin adăugarea de agenți anti-îmbătrânire în timpul filării. În plus, polipropilena are o izolație electrică bună, dar electricitatea statică este ușor generată în timpul procesării. Deoarece polipropilena are o conductivitate termică mică, are proprietăți bune de reținere a căldurii.


7. Rezistență ridicată: rezistența firului elastic din polipropilenă este a doua după nailon, dar prețul este de doar 1/3 din nailon. Dimensiunea țesăturii rămâne neschimbată, rezistența la uzură este bună, elasticitatea este bună și stabilitatea chimică este bună. Cu toate acestea, are o stabilitate termică slabă, nu este rezistent la lumina soarelui și este predispus la îmbătrânire și fragilitate. Din acest motiv, polipropilenei sunt adesea adăugați agenți anti-îmbătrânire.


CONTACT INFORMATII

  • Abordare:

    No.8 Chengnan road, parcul industrial chengnan, județul Baoying, Jiangsu China

  • E-mail:

    E-mail1:vanzer@xcrope.com  Vanzer Tao
    E-mail2:sales@xcrope.com    Wang Peng
    E-mail3:grace@xcrope.com    Grace Li
    E-mail4:info@xcrope.com       David Cheng

  • Telefon companie:

    +86-514-88253368

  • Departamentul de vanzari in strainatate:

    +86-514-88302931

HARTA SITE-ULUI

facebook2.png google-plus-square.png Twitter.png

Drepturi de autor de © Jiangsu Xiangchuan Rope Technology Co., Ltd. | Toate drepturile rezervate

HARTA SITE-ULUI

Produs de Yicheng Network