Centrul de știri
prima pagina > Centrul de știri > știri din industrie

Centrul de știri

Care sunt tipurile de frânghii de siguranță?
2023-11-30 11:05:29

Funie de siguranță paralelă, o frânghie de siguranță utilizată pentru operațiuni de deplasare orizontală pe cadre de oțel. Sunt necesare o alungire mică și o rată mare de alunecare. Turnarea prin injecție a cablului de oțel este, în general, utilizată pentru a facilita deplasarea cu ușurință a cârligului de siguranță pe frânghie. Miezul interior al firului de oțel este de 9,3 mm sau 11 mm, iar diametrul exterior după turnarea prin injecție este de 11 mm sau 13 mm. Este utilizat pe scară largă în instalarea cadrelor din oțel în proiecte de generare de energie termică și în instalarea și întreținerea proiectelor de structuri din oțel.


Funie de siguranță verticală, o frânghie de protecție folosită pentru a se deplasa vertical în sus și în jos. Atunci când este utilizat cu un dispozitiv de autoblocare pentru alpinism, poate fi folosit fie împletit, fie răsucit. Trebuie să îndeplinească rezistența la tracțiune specificată de țară. Diametrul frânghiei este între 16mm-18mm.


Frânghie de siguranță împotriva incendiilor, folosită pentru evacuarea înaltă. Există două tipuri: împletite și răsucite. Trebuie să fie puternic, ușor și frumos ca aspect. Diametrul frânghiei este de 14mm-16mm, cu cataramă la un capăt și încuietoare de siguranță. Rezistența la tracțiune atinge standardul național. Lungimea este personalizată în funcție de nevoile utilizatorului. Folosit pe scară largă la rezidenții moderni de clădiri înalte și mici.


Coarda de curățare a pereților exteriori este împărțită în frânghie principală și frânghie auxiliară. Coarda principală este folosită pentru a suspenda și curăța placa scaunului. Coarda auxiliară, cunoscută și sub denumirea de frânghie auxiliară, este folosită pentru a preveni căderile accidentale. Diametrul cablului principal este de 18mm-20mm. Funcția trebuie să fie puternică, să nu fie răsucită lejer și să aibă o rezistență ridicată la tracțiune. Diametrul frânghiei auxiliare este de 14mm-18mm, iar standardul este același cu cel al altor frânghii de siguranță.


Care sunt tipurile de frânghii de siguranță?


1. Corzile de siguranță obișnuite sunt fabricate din nailon și alte materiale.


2. Funie de siguranta pentru munca in direct, din matase si matase rezistenta la umezeala.


3. Funie de siguranta.


4. Frânghii speciale de siguranță, cum ar fi frânghiile de protecție împotriva incendiilor, care sunt realizate din funie interioară de sârmă de oțel de 4,3 mm și piele din fibră împletită; frânghiile maritime de siguranță rezistente la coroziune sunt fabricate din polietilenă polimerică; Corzile de siguranță rezistente la temperaturi înalte sunt fabricate din Kevlar, care poate funcționa la -196 Poate funcționa normal pentru o lungă perioadă de timp în intervalul de la ℃ la 204℃. Rata de contracție este 0 la 150°C și nu se descompune și nu se topește la temperaturi ridicate de 560°C; frânghia de siguranță termocontractabilă are o frânghie din fibră sintetică în miez și o manta exterioară termocontractabilă, care este rezistentă la uzură și impermeabilă.


CONTACT INFORMATII

  • Abordare:

    No.8 Chengnan road, parcul industrial chengnan, județul Baoying, Jiangsu China

  • E-mail:

    E-mail1:vanzer@xcrope.com  Vanzer Tao
    E-mail2:sales@xcrope.com    Wang Peng
    E-mail3:grace@xcrope.com    Grace Li
    E-mail4:info@xcrope.com       David Cheng

  • Telefon companie:

    +86-514-88253368

  • Departamentul de vanzari in strainatate:

    +86-514-88302931

HARTA SITE-ULUI

facebook2.png google-plus-square.png Twitter.png

Drepturi de autor de © Jiangsu Xiangchuan Rope Technology Co., Ltd. | Toate drepturile rezervate

HARTA SITE-ULUI

Produs de Yicheng Network