Centrul de știri
prima pagina > Centrul de știri > știri din industrie

Centrul de știri

Ce fel de frânghie ar trebui folosită pentru rappelul cu elicopterul?
2023-11-30 10:57:48

Vedem adesea în filme și emisiuni TV că atunci când elicopterele aruncă soldați, aceștia nu se opresc direct la sol și așteaptă ca soldații să coboare. În schimb, aruncă o frânghie și îi lasă pe soldați să alunece pe frânghie. De ce să folosiți o frânghie pentru rapel? Nu alegeți să aterizați cu avionul.


În prezent, există două metode principale de livrare a elicopterului, una este „aterizarea rapidă verticală în aer”, ceea ce numim aterizare pe frânghie, iar a doua este „aterizarea elicopterului”, care este aterizarea aeronavei. În general, coborârea pe frânghie este potrivită pentru livrarea rapidă a personalului. Personalul care aterizează primul poate forma rapid un cerc de apărare pentru a asigura siguranța întregului proces de livrare. În același timp, elicopterul poate răspunde și la urgențe bruște oricând și oriunde la altitudini mari. Situație: Aterizările aeriene sunt utilizate în principal pentru livrarea de echipamente și provizii și sunt, în general, potrivite pentru poziții relativ stabile.


O aterizare normală a elicopterului poate fi împărțită aproximativ în patru etape: apropiere, decelerare, oprire prin înclinare în sus și atingere (planare). Pe parcursul întregului proces, aterizarea și flotarea sunt momente periculoase. Mai ales când atingeți pământul. În general, mobilitatea la atingerea pământului este 0. Desigur, planarea este și foarte periculoasă deoarece este ușor atacată de focul de la sol.


Pentru elicopterele de transport, intrarea pe câmpul de luptă, în special pătrunderea în spatele liniilor inamice, este o chestiune foarte periculoasă, așa că metoda folosită pentru livrare necesită încă o analiză detaliată a situației specifice.



În general, luați în considerare mai întâi factori precum terenul și geologia. Dacă suprafața este relativ plană și duritatea geologică este acceptabilă, este potrivită pentru aterizare cu aer. Cu toate acestea, dacă locul de aterizare este un deșert, o mlaștină sau o zonă înzăpezită, majoritatea oamenilor vor alege să folosească coborârea pe frânghie. . Acest lucru se datorează faptului că cantitățile mari de zăpadă și praf în derivă nu numai că pot deteriora grav motorul, dar pot afecta și vederea pilotului. Dacă nu cunoașteți terenul și condițiile geologice, este posibil să nu puteți judeca cu precizie observând de la o altitudine mare, așa că veți alege să faceți rapel în acest moment. În plus, dacă zburați în formație, această situație are cerințe mai mari pe teren, deoarece trebuie luată în considerare și influența reciprocă.


Al doilea lucru este să luați în considerare mediul câmpului de luptă. Relativ vorbind, protecția elicopterelor este relativ slabă, în special a rotoarelor și coziilor. Aceste două părți sunt foarte vulnerabile la atac în timpul planării sau aterizării. Dacă este o bătălie urbană, factorul de risc va fi mai mare. Indiferent dacă este un RPG original sau o armă mică, va reprezenta o amenințare fatală. Prin urmare, dacă elicopterele urmează să participe la războiul urban, planurile și planurile înainte de expediere sunt indispensabile.


De asemenea, trebuie luat în considerare impactul stării inelului vortex asupra elicopterului. Pe câmpul de luptă poate apărea orice situație. Deoarece încărcătura elicopterelor de transport este relativ mare, dacă rata de coborâre nu este controlată bine, este posibil să intre în inelul vortexului. Odată ce se întâmplă acest lucru, va provoca un dezastru mai mare. Prin urmare, dacă este vorba de o eliberare de personal, se va alege metoda de rapel. Odată terminată rapelul, acesta poate fi imediat ridicat și evacuat din zona periculoasă, ceea ce are un avantaj mult mai mare decât coborârea în aer.


CONTACT INFORMATII

  • Abordare:

    No.8 Chengnan road, parcul industrial chengnan, județul Baoying, Jiangsu China

  • E-mail:

    E-mail1:vanzer@xcrope.com  Vanzer Tao
    E-mail2:sales@xcrope.com    Wang Peng
    E-mail3:grace@xcrope.com    Grace Li
    E-mail4:info@xcrope.com       David Cheng

  • Telefon companie:

    +86-514-88253368

  • Departamentul de vanzari in strainatate:

    +86-514-88302931

HARTA SITE-ULUI

facebook2.png google-plus-square.png Twitter.png

Drepturi de autor de © Jiangsu Xiangchuan Rope Technology Co., Ltd. | Toate drepturile rezervate

HARTA SITE-ULUI

Produs de Yicheng Network